INLOG MEDEWERKERS


Zoeken  

Semex Nieuws

Stier van de maand maart: Boldi V Gymnast
Stier van de maand: Boldi V Gymnast (Doorsopen X Jabir X Epic) Gymnast is al eens stier van de m...
Stier van de maand februari: Lighthouse
Stier van de maand februari: Westcoast Lighthouse (Spring x Distinction x Numero Uno) Lighthouse b...
Betje 34 @ Dairy Academy Oenkerk
Bedrijfsreportage: Dairy Academy Oenkerk Onze vertegenwoordigers Richard de Vries en Wieger Lei w...
Stier van de maand januari: Galore
Stantons Galore: Silver X Camaro Galore is een echte allrounder met voldoende melk en super gehalte...
Stierenkaart december 2018!
Stierenkaart december 2018 U vindt de nieuwste Semex stierenkaart hieronder. Nieuw op de kaart dit ...
Dairy Academy Event 2018!
Dairy Academy Event 2018! Als trotse partner van de Dairy Academy Oenkerk, was Semex Holland ook aa...

Bekijk Alle Artikelen
Dairy Academy Event 2018!
Artikel Geplaatst Op December 17, 2018, 10:35:29

Bookmark and Share    Subscribe

Dairy Academy Event 2018!

Als trotse partner van de Dairy Academy Oenkerk, was Semex Holland ook aanwezig op het Dairy Academy Event 2018! Deze avond wordt jaarlijks georganiseerd door de Dairy Academy om melkveehouders die melk leveren aan Royal A-ware in de watten te leggen.

Afgelopen woensdagavond 12 december 2018 was het Abe Lenstra stadion in Heerenveen volledig omgetoverd tot een heus Winter Wonderland. Tijdens de avond werden het ‘Meest innovatieve idee’ en de ‘Meest bijzondere Royal A-ware koe’ awards uitgereikt. Daarnaast konden de melkveehouders via een loterij exclusieve prijzen winnen, waaronder een volledig verzorgde dagtrip  met een bezoek aan een Semex melkveebedrijf i.c.m. een Claas fabriek in Duitsland.

Uiteindelijk zijn de melkveehouders met een leuk gevulde goodiebag met een eigen gekozen kaas naar huis gegaan, aangevuld met een houten kaasplank en kaasschaaf, aangeboden door alle partners van de Dairy Academy. Al met al, was het een geslaagde avond voor ons als kennispartner van de Dairy Academy en ook voor alle melkveehouders! 

Achtergrond informatie:
Semex is kennispartner van de Dairy Academy: een kennisplatform voor melkveehouders die melk aan Royal A-ware leveren. Gedurende het jaar organiseert de Dairy Academy onder andere samen met haar kennispartners workshops en trainingen, over actuele thema’s en onderwerpen. Alle activiteiten staan in het teken van kennisuitwisseling en de verbinding onderling tussen de melkveehouders. Dairy Academy organiseert één keer in het jaar een evenement voor de aangesloten melkveehouders én kennispartners om het jaar gezamenlijk af te sluiten.Print Deze Tekst | Stuur Deze Tekst Door