INLOG MEDEWERKERS


Zoeken  

Tochtdetectie en Gezondheidsmonitoring


Efficiënt en effectief managen zijn de sleutel tot een succesvol melkveebedrijf. Door te sturen op vruchtbaarheid, gezondheid en voeding van het individuele dier, kunt u uw totale opbrengst wezenlijk verhogen. Semex biedt u hierbij de juiste ondersteuning met tochtdetectie en gezondheidsmonitoring van SCR by Allflex.

 

Semex biedt een compleet assortiment voor betrouwbare tochtdetectie met geïntegreerde gezondheidsmonitoring. Onze systemen nemen 24 uur per dag, 7 dagen per week het gedrag en de bewegingen van uw dieren waar en geven u tijdig een melding wanneer een dier extra aandacht nodig heeft. Of het nu gaat om tochtdetectie voor inseminatie op het juiste moment, of een dier met mogelijke gezondheidsproblemen. U kunt hierdoor uw dieren op het juiste moment, op de juiste manier behandelen. Dat scheelt u tijd en brengt rust, terwijl u het beste resultaat van ieder dier uit uw veestapel behaalt en behoudt.

 

Semex biedt het SenseHub systeem aan met 3 toepassingen. Hierdoor kunnen wij u altijd een geschikte oplossing bieden. SenseHub geeft informatie over de voortplanting, gezondheid, voeding en het algemene welzijn van elke individuele koe of van een groep koeien

 

STARTER ADVANCED PREMIUM
tochtigheid tochtigheid tochtigheid
  gezondheid gezondheid
  afkalven afkalven
    routine
    voeding
    hittestress


 Onze tochtdetectie adviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze.

Regio Noord Bauke Braaksma 06 - 50 276 652 b.braaksma@semex.net
Regio Zuid Tim Feijnenbuik 06 - 12 185 126 t.feijnenbuik@semex.net


BEDRIJFSREPORTAGE HILHORST-EISING

BEDRIJFSREPORTAGE VAN 'T HOF